یکشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۷:۵۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک متخصص تغذیه گفت: حذف صبحانه سبب می‌شود که کارایی سیستم مغزی کاهش یابد.

سمیه صمدی در گفت وگو با ایسنا اظهار داشت: کاهش دریافت میزان چربی‌ها به ویژه چربی‌های اشباع و افزایش استفاده از چربی‌های مفید نقش مهمی را در کمک افزایش توانایی‌های ذهنی دارد.

وی ادامه داد: خوردن وعده‌های غذایی منظم نیز در افزایش کارکرد سیستم مغزی بسیار مهم است.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه بیشترین فاصله زمانی بین دو وعده در زمان صبحانه خوردن است، گفت: نخوردن صبحانه سبب می‌شود که کارایی سیستم مغزی کاهش یابد.

صمدی یادآور شد: در وعده غذایی ناهار و شام نیز باید به تعادل و تنوع مواد مغذی دریافتی توجه بسیاری شود.

وی با تاکید بر اینکه با یک برنامه‌ریزی صحیح می‌توان تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن را با سه وعده غذایی اصلی و سه میان وعده کم حجم تامین کرد، افزود: زیاده روی در مصرف هر کدام از وعده‌های غذایی سبب می‌شود تا ساعاتی خون به سمت دستگاه گوارش هدایت شود و با محروم ساختن، خون رسانی کافی و کارایی مغز کاهش می‌یابد.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی خاطرنشان کرد: بهترین میان وعده برای کنکوری‌ها میوه‌ها هستند که حاوی قند و فیبر می‌باشند.

صمدی افزود: سعی کنید یکی از میان وعده‌های خود را نیز با آجیل جایگزین کنید به دلیل اینکه علاوه بر رساندن انرژی کافی به بدن منبع خوبی برای تامین ویتامین‌های محلول در چربی مورد نیاز بدن است.

وی تصریح کرد: از میان ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز ویتامین‌های گروه B ،E ،C، آهن، روی و منیزیم منابع خوبی برای افزایش توانایی ذهنی افراد محسوب می‌شود.

کد خبر 203805
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز